Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel recept
Gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel recept

Gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in dunne ringetjes. Snijd de prei in dunne ringen. Snijd de trostomaten in stukjes. Klop de eieren met 2 eetlepels water, sjalotjes en zout los. Verhit 1/2 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak met 1/4 eimengsel een omeletje. Bak zo nog eens 3 omeletjes en houd ze warm. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de worteltjes met eknoflook 8 minuten. Voeg de prei toe en bak ze 5 minuten mee. Neem de pan van het vuur en voeg de tomaten toe. Breng het mengsel op smaak met zout. Verdeel de omeletjes over 4 borden en schep het groentemengsel over de helft van de omelet. Sla de omelet dubbel en serveer met de tomatenketchup.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Leuk recept! Maar wat moet er worden gedaan met de halve rode peper?
    Frans gaf dit recept op 7 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven