Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene salade met bacon en cashewnoten recept
Groene salade met bacon en cashewnoten recept

Groene salade met bacon en cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: In kom dressing kloppen van knoflook, 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels basilicumolie, zout en peper naar smaak. In bakje tot gebruik in koelkast bewaren. Cashewnoten in grillpan op hoog vuur goudbruin roosteren en apart houden. Bacon bestrijken met basilicumolie en in grillpan op hoog vuur 2.5 min goudbruin roosteren, halverwege keren. Bacon op keukenpapier laten uitlekken en in stukken scheuren (of snijden). In bakje cashewnoten en bacon tot gebruik in koelkast bewaren. Avocado's schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in stukken breken of snijden en 2 eetlepels citroensap erover sprenkelen. Veldsla, rucola, en avocado in afsluitbare bak tot genruik in koelkast bewaren. Bereiden: Verschillende bestanddelen van salade in koelkastbakjes vervoeren. Ter plaatse dressing bacon en cashewnoten luchtig door de salade scheppen en in schaal of op bordjes serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene salade met bacon en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven