Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige Tosti recept
Hartige Tosti recept

Hartige Tosti


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200 graden C. Leg de boterhammen op een bakplaat. Snipper de ui klein, hak de tomaat klein en snijd de ananas in stukken. Laat het blikje tonijn uit lekken. Rasp of schaaf de kaas. Verdeel een hoeveelheid uit over de boterhammen. Doe hier over stukken tonijn. Leg de blokjes tomaat en ananas erop. Zet de tosti ongeveer 10 minuten in de oven. (zonder kaas)* Leg na 10 minuten de kaas erover heen en bak de tosti in 15 minuten goudbruin. * Zonder kaas, zo kunnen de ingrediŽnten warm worden zonder dat de kaas verbrand.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige tosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven