Allergie informatie: Italiaanse Burgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ciabatta's (broodjes) of Italiaanse bollen
- 600 gram rundergehakt
- 1 ei
- paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- handjevol geraspte mozzarella
- oregano
- peper
- zout
- olijfolie
- saus:
- 2 verse tomaten
- 4 zontomaatjes
- 1 teen knoflook
- 1 halve theelepel oregano
- eetlepel azijn
- theelepeltje suiker
- theelepel olijfolie
- peterselie
- klein uitje
- peper (naar smaak)
- zout (naar smaak)
- garnering:
- sla (naar keuze)
- 8 plakken verse tomaat
- geraspte mozzarella
- 4 zontomaatjes (bij voorkeur gesneden)
- 4 toefjes peterselie
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Italiaanse burgers
- Allergieen informatie