Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse pannenkoekrolletjes recept
Italiaanse pannenkoekrolletjes recept

Italiaanse pannenkoekrolletjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden celsius.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit 3 tenen knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie in handvolle portie toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Zorg dat al het vocht is verdampt.
Schep de riocotta en de helft van de kaas door de spinazie en breng op smaak met zout en peper.
Schep op elke pannenkoek 1/8 van het spinaziemengsel.
Klap de zijkanten over de vulling en rol de pannenkoeken op.
Leg ze in de ingevette ovenschaal. Meng de crème fraiche met de laatste knoflookteen, de rest van de kaas, de oregano en zout en peper naar smaak. Strijk de room over de pannenkoeken.
Gratineer de pannenkoeken in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse pannenkoekrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven