Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaasschnitzel met geroosterde tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Tomaten voorzichtig wassen.
Tomaten met takjes in ovenschaal leggen en balsamicoazijn en 1 eetlepel olie erover schenken.
Tomaten in midden van de oven ca. 15 minuten roosteren tot schil openbarst.
Intussen korst van kaas snijden.
Kaas in 4 gelijke stukken van ca. 5 x 10 cm en 1 cm dik snijden.
Op elk stuk kaas enekele blaadjes basilicum leggen.
Kaas met plakjes ham omwikkelen.
Bloem boven bord zeven.
Eieren in diepbord loskloppen.
Paneermeel op bord strooien.
Kaasplakken eerst door de bloem, dan door eieren en vervolgens door paneermeel wentelen.
In grote koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en kaasplakken op matig vuur in ca. 3 minuten goudbruin bakken. Halverwege omdraaien.
Geroosterde tomaten uit oven nemen en met zout en peper bestrooien.
Kaasschnitzels serveren met geroosterde tomaten en garneren met overgebleven basilicum.
Lekker met warm stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasschnitzel met geroosterde tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven