Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasstengels recept
Kaasstengels recept

Kaasstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de plakjes bladerddeg ontdooien met folie bovenop. Verwijder de folie. Bestrijk die zijde met koffiemelk. Rasp de kaas erover en strooi er kerriepoeder en komijnzaad over. Snijd de plakjes in 5 of 6 reepjes. Leg de reepjes naast elkaar op de bakplaat en bak ze 20 minuten op 200 graden Celsius in de oven, of 15 minuten als de oven al warm is.

Serveersuggesties

Lekker bij tomatensoep.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven