Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaiserschmarren recept
Kaiserschmarren recept

Kaiserschmarren


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Klop in een vetvrije kom (schoongemaakt met een stukje citroen) de eiwitten met een snufje zout tot stevige pieken.
Klop de eidooiers in een andere kom los. Klop de melk, de suiker en de bloem erdoor tot een glad beslag.
Spatel tenslotte de eiwitten en de rozijnen er voorzichtig door.
Smelt in een grote koekenpan met anti aanbaklaag de boter.
Schenk het beslag in de pan en bak de koek aan beide kanten goudbruin en gaar. Trek met 2 vorken de koek aan stukjes en bak ze rondom goudbruin. Bestrooi met poedersuiker en serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit kaiserschmarren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven