Allergie informatie: Kipburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kipgehakt
- 1 ei, M, losgeklopt
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels ketchup
- 2 theelepels mosterd
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- zout
- peper uit de molen
- 1 bol mozzarella, in kleine blokjes, goed uitgelekt
- 4 plakken Parmaham
- 1 tomaat in plakken
- olijfolie voor bakken
- 4 broodjes
- 30 gram rucola
Meer Recepten
- Griekse kipburgers
Met kippengehakt, feta en zwarte olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Kipburgers
Met kippengehakt, lente ui en tabasco uit Nederland
4 porties - 20 uur
Hoofdgerechten - jacob - Teriyaki-kipburgers
Met kippengehakt, sojasaus en lente-ui uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Kipburgers
- Allergieen informatie