Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige kip in Turks brood recept
Kruidige kip in Turks brood recept

Kruidige kip in Turks brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook. Roer de yoghurt en het citroensap glad. Pers de knoflook uit en roer hem door de yoghurt. Breng op smaak met zout, peper en suiker. Was de sla en snijd hem in repen. Was de tomaten en snijd ze in schijven. Laat de mas uitlekken, meng de sla, de tomaten en de mais. Pel de ui. Dep de filet droog, snijd de ui en de kip in repen. Braad het vlees in de hete olie rondom aan en neem het uit de pan. Fruit de ui in het hete braadvet aan, voeg het vlees weer toe, breng op smaak met de gyroskruiden en de oregano. Verdeel het brood in vieren en snijd het gedeeltelijk open. Vul met de salade, het vlees en de yoghurtsaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidige kip in turks brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven