Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige omelet met ui en tomaat recept
Kruidige omelet met ui en tomaat recept

Kruidige omelet met ui en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg wat zout en peper toe. Leg een deksel op de pan en smoor de uien 5 minuten. Halveer de lente-ui en de kerstomaatjes en voeg ze met de lente-ui de laatste 2 minuten toe.
Klop de eieren los in een kom. Roer de uien, de tomatenblokjes en 3 eetlepels kruiden door de eieren en voeg zout en peper naar smaak toe.
Smelt de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk de helft van het eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur
tot de onderkant goudbruin is. keer de omelet en bak de andere kant ook goudbruin. Bak de tweede omelet op dezelfde manier.
Snijd de omelet in 8 punten en bestrooi met de rest van de kruiden.
Serveer met de komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige omelet met ui en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven