Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwark-ei minipannenkoeken recept
Kwark-ei minipannenkoeken recept

Kwark-ei minipannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren goed door elkaar. Roer er de kwark doorheen. Roer daarna de bloem er door. Verhit in een koekenpan (met deksel) een klontje boter op middelhoog vuur. Schep met twee lepels 3 4 hoopjes in de pan. Laat ongeveer een minuut garen met het deksel op de pan. Draai de bergjes om m.b.v. 2 lepels en duw de hoopjes wat plat. Laat weer een poosje garen tot de onderkant een mooie kleur heeft. Draai ze vervolgens nog eens om tot de andere kant ook mooi bruin is. Haal de "pannenkoeken" uit de pan. Herhaal dit tot het beslag c.q. deeg op is. Garneer de "pannenkoeken" met jam, kaneelsuiker, stroop, kaas, ham of wat ook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwark-ei minipannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven