Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Laagjes sandwich met appel en tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tonijn uitlekken en prak hem met de vork fijn. Schil de appel, verwijder het klokhuis, rasp hem en besprenkel direct met het citroensap. Meng de roomkaas, de mayonaise en de tomatenketchup goed doorelkaar. Roer er de fijngeprakte tonijn, de geraspte appel, zout, peper en fijngehakte peterselie door.
Snijd de korstjes van het witbrood af zodat ze de gelijke grootte krijgen als het roggebrood. Besmeer 3 sneetjes van het wittebrood en 3 sneetjes van het roggebrood met het roomkaas. Bedek een sneetje witbrood met een sneetje roggebrood, vervolgens weer een sneetje witbrood en dek het geheel af met het onbesmeerde sneetje roggebrood. Doe hetzelfde met de andere sneetjes maar begin met het roggebrood en eindig met het onbesmeerde sneetje witbrood. Verpak het brood in plastic folie en laat minstens 30 minuten in de koelkast opstijven.
Was intussen de sla en de tomaat. Dep de sla droog en snijd de tomaat in plakjes. Halveer de laagjes sandwich diagonaal. Leg de sla op de borden en zet er een laagje sandwich op. Serveer met de tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit laagjes sandwich met appel en tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven