Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lunchbroodje ItaliŽ recept
Lunchbroodje ItaliŽ recept

Lunchbroodje ItaliŽ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Snijd de chiabatta in de lengte door zodat je 2 helften hebt en snijd deze ook weer door de helft. Nu heb je 4 broodjes.
Smeer de chiabatta in met olijfolie en de knoflook. Beleg de broodjes met de salami. Snijd de ui in ringen en de tomaten in plakjes en verdeel deze over de chiabatta. Doe dit ook met de olijven. Rasp er flink veel parmazaanse kaas over. Je kunt natuurlijk ook al voorgeraspte parmazaan nemen.
Bak de broodjes nu in de voorverwarmde oven in 15 minuten gaar.
Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lunchbroodje italiŽ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven