Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni-salade recept
Macaroni-salade recept

Macaroni-salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni gaar als aangegeven op het pak en laat het afkoelen. Schil de komkommer en snijd horizontaal door. Verwijder de zaadjes en snijd de komkommer in schijfjes. Snijd de tomaatjes in kwarten en de kaas in kleine blokjes. Voeg de macaroni, komkommer, tomaat en de kaas samen. Meng de yoghurt met de peterselie, het citroensap, zout, peper en suiker (alles naar smaak). Voeg dit bij de macaroni.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni-salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven