Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel clubsandwich recept
Makreel clubsandwich recept

Makreel clubsandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de korsten van de boterhammen en bestrijk het met boter en mosterd. Beleg twee boterhammen met slablaadjes. Neem de makreel van de graat en verwijder het vel. Controleer steeds op achtergebleven graden. Verdeel de vis in mooie stukken en schik ze op de boterhammen met sla. Bestrooi het nu met verse peper en sprenkel nu het citroensap er over. Verdeel de kappertjes en stukjes tomaat over de belegde boterhammen en knip hierboven de bieslook erg fijn. Stapel de boterhammen op elkaar. Leg de derde boterham met de besmeerde kant naar beneden erop en snij de boterham schuin door het midden. Steek eventueel een satéprikker door de halve boterham.

Serveersuggesties

Men kan ook de mosterd vervangen door geraspte mierikswortel, bedenk wel dat dit wat scherper zal worden. Ook kan men de boterhammen direct door het midden schuin snijden bedruppelen met wat olijfolie en in een droge koekenpan het brood lichtbruin aanbakken. Zorg er dan wel voor dat alles al gereed staat en direct warm serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makreel clubsandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven