Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloensalade recept
Meloensalade recept

Meloensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de mozzarellabolletjes af, halveer ze en laat ze goed uitlekken. Boen de limoen schoon en rasp de schil. Pers de limoen uit. Klop in een kom het limoensap met olijfolie tot een dressing. Roer de bieslook en tijm erdoor en breng het op smaak met zout. Schep de mozzarellabolletjes erdoor en laat het 1 minuut marineren. Roer het af en toe even om. Halveer de meloen en verwijder de zaadjes. Steek bolletjes uit het vruchtvlees. Snijd de basilicum in reepjes. Schep de meloenbolletjes en basilicum door de mozzarella. Laat de salade nog 1/2 uur intrekken.

Allergenen Informatie

Voor dit meloensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Meloensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Wat gebeurt er met de limoenrasp? Ook erdoor veronderstel ik!
    Tonnie De Goeij Van Hoof gaf dit recept op 22 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker, maar ik had er iets teveel limoensap erbij gedaan.
    Aniek van Berlo gaf dit recept op 17 augustus 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven