Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met kaas en paddenstoelen recept
Omelet met kaas en paddenstoelen recept

Omelet met kaas en paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel of veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in reepjes of plakjes. Verhit de helft van de boter en bak de paddenstoelen met zout en peper 3 a 4 minuten tot het vocht verdampt is. Houd ze even warm. KLop de eieren los met de room, bieslook en tijm en voeg peper en zout toe. Snijd de camembert (of brie) in dunne plakjes. Verhit de andere helft van de boter in een grote koekenpan en schenk het eimengsel erin. Laat op een matige vuurtje stollen. Schuif het gestolde ei met een spatel steeds naar het midden en laat het nog niet gestolde ei over de panbodem uitvloeien. Leg, als het ei aan de bovenkant nog net niet gestold is, op een helft de plakjes camembert erop en verdeel daarover de paddenstoelen. Klap de omelet dubbel. Leg een deksel erop en verwarm nog 1 a 2 minuten zodat de kaas kan smelten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met kaas en paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven