Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pancakes recept
Pancakes recept

Pancakes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Eerst moet u de eieren en suiker goed mixen. Daarna melk, bloem, bakpoeder en vanille aan het mengsel toevoegen. Het moet nu een licht beige kleur krijgen. Goed mengen! Daarna op een Teflon of een koekenpan een beetje zonnebloemolie gieten. Met een grote lepel haalt u wat uit het mengsel en giet het in de pan. Het deeg moet zichzelf verspreiden. Daarna met een spatel omdraaien. Het moet er goudbruinig uitzien. U kunt het serveren met poedersuiker of lekkere chocola. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pancakes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven