Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasteitjes met paddestoelenragoût recept
Pasteitjes met paddestoelenragoût recept

Pasteitjes met paddestoelenragoût


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze aan stukjes. Pel en snipper de ui. Smelt de boter in een koekenpan en bak de spekblokjes zachtjes krokant. Voeg de uisnippers toe en bak ze ca. 3 minuten mee. Roer de paddestoelen en de tijm erdoor en bak het geheel nog ca. 3 minuten op laag vuur. Roer de bloem goed door het paddestoelenmengsel en roer dan beetje voor beetje de bouillon en de port er door, blijven roeren. Breng de ragoût aan de kook en laat hem zachtjes 10 minuten pruttelen, roer af en toe. Zet intussen de pasteibakjes in de oven en laat ze in ca. 5 minuten door en door warm worden Roer de yoghurt door de ragoût en laat het geheel op een heel laag vuur warm worden (niet laten koken!). Breng de ragoût op smaak met de worchestersaus, zout en peper en roer er de peterselie door. Zet de pasteitjes op 4 bordjes, schep de ragoût erin en er naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasteitjes met paddestoelenragoût recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven