Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kip met champignons recept
Pittige kip met champignons recept

Pittige kip met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broodjes afbakken Kipfilet in reepje of blokjes snijden, Sjalotjes klein snijden Evt. rode peper in dunne ringetjes snijden (wel de zaadjes eruit halen) Kipfilet kruiden. Olie verhitten in een wok, kipfilet bakken, champignons en sjalotje erbij doen en even goed doorbakken. 2 kneepjes rode peper (kruidengemak) of de peper erdoor doen en goed doorwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige kip met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven