Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preipannenkoek met ham, kaas en ananas recept
Preipannenkoek met ham, kaas en ananas recept

Preipannenkoek met ham, kaas en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het pannenkoekenbeslag volgens bsisrecept.
Smelt in 2 grote koekenpannen elk 1/2 eetlepel boter.
Bak in elke pan 1/8 van de ui, de prei en de champignons 3.5 minuten.
Schep er 1/8 van het beslag op. Leg 1 plakje ham, 1 plakje kaas en 1 schijf ananas in het beslag en bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin. Keer de pannenkoek en bak ook de andere kant goudbruin. Laat de pannenkoek op een bord glijden en houd warm.
Bak zo nog 7 pannenkoeken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit preipannenkoek met ham, kaas en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven