Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met champignons recept
Roerei met champignons recept

Roerei met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan en bak de champignons al omscheppend 3 minuten. Breng ze op smaak met zout. Verdeel de champignons over 8 diepe eierdopjes. Klop in een kom de eieren los en breng het op smaak met zout. Verhit de rest van de boter in de pan en schenk het eimengsel erin. Laat het al roerend stollen op laag vuur. Bak het ei niet te lang, want het moet smeuiig zijn. Schep het roerei op de champignons in de eierdopjes. Druppel er een beetje olijfolie over en leg op elk dopje enkele sprietjes bieslook. Serveer het roerei met geroosterd brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerei met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven