Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met paprika, mascarpone en rucola recept
Roerei met paprika, mascarpone en rucola recept

Roerei met paprika, mascarpone en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dobbelsteentjes. Schil de uien en snijd ze fijn.
Klop de eieren op samen met wat zout en peper.
Zet een hapjespan op het vuur, doe er 3 eetlepels olijfolie in en voeg onmiddellijk de gesnipperde uit toe (voorkomt dat ze bruin worden). Laat de ui glazig worden en voeg er dan de paprika aan toe. Ongeveer 4 minuten op laag vuur laten garen. Voeg het ei toe en laat deze op een zacht vuur langzaam stollen zodat een luchtige, net geen vloeibare massa ontstaat. Voeg er vier eetlepels mascarpone aan toe. Goed mengen.
Rooster tegelijkertijd de sneetjes brood goudgeel. Voeg het restant van de olijfolie en de mascarpone bijeen en meng het tot een homogeen mengsel. Meng dit door de rucola.
Spreid de ruccola uit over de randen van een serveerschaal. Schep in het midden het roerei en snipper er de bieslook overheen.
Warm serveren met het geroosterde brood.
Heerlijk als lunchgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerei met paprika, mascarpone en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven