Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood met kipfilet recept
Roggebrood met kipfilet recept

Roggebrood met kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla. Snijd de tomaten in plakjes. Bestrooi de kipfilet met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet in 8 minuten rondom bruin en gaar. Kook het ei hard, pel hem en snijd hem in plakjes. Laat de kipfilet iets afkoelen en snijd hem in plakjes. Besmeer de plakjes roggebrood met mayonaise. Beleg 2 plakjes roggebrood met sla, kipfilet en tomaat. Dek ze af met 2 plakjes roggebrood. Beleg ze met sla en ei. Dek het geheel af met de laatste twee plakjes roggebrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebrood met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven