Allergie informatie: Salade met gegrilde geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 4 plakjes stokbrood
- Voor de dressing:
- 3 eetlepel walnootolie
- 1 eetlepel citroensap
- 240 gram geitenkaas
- 140 gram sla mixed
- zout en peper
- Voor de saus :
- 3 eetlepels abrikozenjam
- 4 eetlepels witte wijn
- 1 theelepel dijon mosterd
- Diverse soorten noten en pitten naar eigen smaak toevoegen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Salade met gegrilde geitenkaas
- Allergieen informatie