Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Clubsandwiches mango recept
Clubsandwiches mango recept

Clubsandwiches mango


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Was de sla en droog het met keukenpapier. Schil de mango en snijd hem in plakjes. Dep de plakjes augurk droog met keukenpapier. Schaaf de cheddar in plakjes. Beleg twee sneetjes brood met ham en verdeel de piccalilly erover. Leg op ieder belegd sneetje een nieuw sneetje brood. Beleg de tweede sneetjes met plakjes mango en sla. Leg op het torentje brood weer een sneetje brood en beleg ze met cheddar en plakjes augurk. Dek het af met de laatste twee sneetjes brood. Snijd de broodtorentjes diagonaal door midden en serveer ze op kleine bordjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit clubsandwiches mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven