Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dubbele sandwich recept
Dubbele sandwich recept

Dubbele sandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appel en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakjes. Rooster de boterhammen en leg ze naast elkaar op een werkvlak. Meng de mosterd met de kwark en honing en besmeer de boterhammen ermee. Verdeel over 2 boterhammen de helft van de veldsla, plakjes appel en een plak kaas. Leg daarop 2 boterhammen met de besmeerde kant naar boven. Leg daarop de rest van de veldsla, plakjes tomaat en de kaas. Leg de 2 laatste boterhammen met de besmeerde kant naar beneden erop. Druk de sandwiches aan en snijd ze in vieren. Steek met een satéprikker een cherrytomaatje in elk stapeltje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit dubbele sandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven