Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ega lunch recept
Ega lunch recept

Ega lunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in kleine blokjes, meng dit met de kruiden (naar smaak) en halve eetlepel mayonaise. Snijd ook de tomaat, bosui en komkommer in kleine blokjes en meng dit (incl. het tomatenvocht) door de kip en mayo-mengseltje. Rooster de 2 boterhammen een eet de kip salade hierbij. Eventueel kun je natuurlijk ook nog extra sla eten bij deze lunch. Je kan van deze lunch natuurlijk ook weer een lauw warme pasta salade maken: 100 gram gerookte kip (i. p. v. 50 gram kip) 100 gram pasta klaargemaakt gewogen (i. p. v. boterhammen) Ik zou er dan wel in totaal 125 gram verplichte groente bij doen. (hoef je ís middags niet na te denken ;-) ) Denk aan bijvoorbeeld 65 gram bosui en 60 gram doperwten of 65 gebakken uitjes en een bordje yoghurt met 60 gram rabarbermoes toe)

Allergenen Informatie

Voor dit ega lunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven