Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kipburger recept
Italiaanse kipburger recept

Italiaanse kipburger


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verhit de grillpan op hoog vuur. Wrijf de kipfilets in met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi ze met de Italiaanse kruiden en een beetje zout en peper.
Gril de kipfilets ca. 3 minuten per zijde.
Snijd intussen de ciabatta's door midden en bestrijk de helften met de knoflook en wat olijfolie.
Bak de ciabatta helften in een droge koekenpan in 1.5 minuten krokant.
Haal het brood uit de pan en rooster er kort de pijnboompitten in.
Leg de mozzarella, de rucola en de kipfilet op de broodjes, leg de tomaten, de olijven, de basilicum (gewassen en alleen de blaadjes gebruiken) en de pijnboompitten erop en klap het broodje dicht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse kipburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven