Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasbroodjes (gebakken) recept
Kaasbroodjes (gebakken) recept

Kaasbroodjes (gebakken)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd met behulp van een vorm of glas uit elk sneetje brood een cirkel (van ruim 7 cm doorsnede of zo groot mogelijk). Snijd uit de kaasplakken cirkels even groot of bijna even groot als het brood. Als het kan ook rondjes snijden uit de (rauwe) ham, anders straks wat bijsnijden. Neem nu 1 sneetje brood, leg hierop een rondje kaas, smeer een beetje pesto op de kaasplak en leg hierop een laag (rauwe) ham. (niet een te dikke laag nemen, snijd de ham anders wat bij). Op de ham leg je weer een rondje kaas en hierop als laatste een cirkel brood. Druk deze boterham nu goed aan. Maak op dezelfde manier nog 4 boterhammetjes. Giet wat melk in een schaaltje, klop de eieren los in een diep bord en doe wat paneermeel in een ander diep bord. Doop elke boterham overal goed in de melk, haal ze dan door de losgeklopte eieren en vervolgens door het paneermeel. Druk wat paneermeel met je vingers stevig op de broodjes, zodat ze goed bedekt zijn. Verhit flink wat boter in een koekenpan en bak de broodjes voorzichtig aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en dien ze warm op.

Serveersuggesties

In plaats van pesto kun je bijvoorbeeld mosterd nemen. Honing-mosterd is erg lekker hierop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasbroodjes (gebakken) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven