Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsandwich recept
Kipsandwich recept

Kipsandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster het witte brood of als u bolletjes gebruikt, snijd ze open en besmeer ze naar behoefte met boter. Op de ene kant smeert u de mosterd (naar behoefte en sterkte van de mosterd) en de andere kant met een frisse mayonaise (hellman's is erg lekker). Leg op de mayonaise een blaadje sla. De kipfilet moet gaar zijn. Bakken of koken met kruiden naar smaak. Of gebruik de kip die u over heeft! Snijd of pluk de kip en leg het op de sla. Snijd de tomaat in ringen en leg dat op de kip. Leg het brood met de mosterdkant erboven op. Snijd het geroosterde brood diagonaal doormidden en prik er een prikker in.

Serveersuggesties

Als u bolletjes gebruikt, is het lekker om het mee te geven als lunchgerecht of voor in de picknickmand.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipsandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven