Luxe ciabatta tosti

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snijd de in de lengte in plakken.
  2. Maak de 's schoon en snijd ze beide in vier platte stukken.
  3. Verhit een contactgrill of roosterpan droog voor en rooster hierin de groentestukken aan beide kanten, zodat ze een goudbruin geroosterd streeppatroon krijgen.
  4. Knip de basilicumblaadjes af, leg ze op elkaar en snijd ze in stukjes (of gebruik een eetlepel gedroogde ).
  5. Rasp de grana pardano , ongeveer 100 gram.
  6. Snijd het brood als een envelop open en pluk er wat broodkruim uit.
  7. Zorg dat hij niet breekt of dat je te ver door en door snijdt!
  8. Vul het brood, dat plat ligt, in lagen met de , , en .
  9. Meng de Huttenkase met de basilicumreepjes, de geraspte en wat en en strijk dit voorzichtig over de vulling.
  10. Pas op dat het brooddeksel niet breekt.
  11. Kwast het brood aan de buitenkant in met wat .
  12. Rooster het brood in de grillpan (verzwaard met een bord) aan beide kanten 5-6 minuten of gebruik de contactgrill, dan is de roostertijd 4-5 minuten in totaal.
  13. Het brood wordt goudbruin aan de buitenkant en warm van binnen, zodat de smelt.
  14. Snijd het brood diagonaal in vier punten, leg ze per twee op elkaar op een bedje van op een bordje en steek er een prikker door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in cottage cheese en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
166 kcal
8%664 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Luxe ciabatta tosti