Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich kip/bacon recept
Sandwich kip/bacon recept

Sandwich kip/bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in plakjes en vervolgens in tweeŽn of vieren. En snijd een aantal blaadjes sla in reepjes. Snijd de sjalotjes in dunne ringen en druk de ringen uit. Bak vervolgens de plakjes bacon in een pan tot dat ze knapperig zijn. Smeer vervolgens de witte sneetjes brood aan een kant in met de mosterd-mayo en doe dit bij de bruine sneetjes aan beiden kanten. Als je hier mee klaar bent, kun je gaan beginnen met stapelen. Leg een wit sneetje met de besmeerde kant naar boven. Leg hier op eerst een beetje sla en een paar stukjes tomaat en een paar ringen van de sjalotjes. Leg hierop een plakje kipfilet. Daarop leg je weer een paar ringen sjalotje. Hierop leg je een bruin sneetje. Vervolgens leg je hier weer een beetje sla op en een paar stukjes tomaat. Daar bovenop leg je de in stukjes gescheurde plakjes bacon. Hierop komt weer een wit sneetje brood met de onbesmeerde kant naar boven. Snijd de sandwich in vieren, steek er satť prikkers in en klaar is je sandwich.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich kip/bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven