Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich Lekker Gezond recept
Sandwich Lekker Gezond recept

Sandwich Lekker Gezond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een boterham en doe daar een flinke hoeveelheid mayonaise (of fritesaus of yogonaise) op. Daarop leg je een paar plakjes kaas tot de boterham helemaal bedekt is daarmee. Daar bovenop leg je twee plakjes ham (of tot de boterham helemaal bedekt is). Snijd plakjes van de komkommer en de tomaat en leg deze op de ham. Hieroverheen strooi je naar eigen inzicht wat sla. Daarna neem je de dressing en schenk je daar een flinke hoeveelheid over de sla. Leg daarop nog een boterham en snijd de sandwich in twee of vier stukken. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich lekker gezond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven