Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich met kalkoenfilet recept
Sandwich met kalkoenfilet recept

Sandwich met kalkoenfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de boterhammen lichtbruin. Meng de mayonaise met peterselie. Besmeer de boterhammen met de mayonaise. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel hem over 2 boterhammen. Verdeel de helft van de kalkoenfilet erover. Snijd de tomaat in plakjes. Leg op de andere boterhammen de plakjes tomaat en de rest van de kalkoenfilet. Leg de twee soorten op elkaar en dek af met de laatste boterham. Snijd de boterhammen diagonaal door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich met kalkoenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven