Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwiches met avocado, tomaat, spek en kipfilet recept
Sandwiches met avocado, tomaat, spek en kipfilet recept

Sandwiches met avocado, tomaat, spek en kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de plakjes spek aan beide kanten bruin in een droge koekenpan.
Laat de plakjes uitdampen op keukenpapier.
Besmeer alle boterhammen met mayonaise. besmeer 5 bovenop de mayonaise met mosterd.
Beleg 5 boterhammen met alleen mayonaise met kipfilet en plakjes tomaat, leg hier de boterhammen met mayonaise/mosterd op, met de besmeerde kant naar beneden.
Beleg vervolgens de onbesmeerde kant met de plakjes spek en de avocado. Dek af met de laatste boterhammen (mayonaise naar beneden) en snijd diagonaal door midden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwiches met avocado, tomaat, spek en kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven