Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sandwichrol met ham en kwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de kwark, 3 eetlepels melk, de olie en een snufje zout door elkaar. Meng 150 gram bloem en het bakpoeder. Roer de helft door het kwarkmengsel en kneed daarna de rest van de bloem er doorheen. Rol het deeg op wat bloem uit tot een rechthoek (25 x 35 cm). Was de bieslook en de waterkers. Snijd de bieslook in rolletjes en de waterkers van de steeltjes. Schep ze door de kwark en mascarpone en roer er 1-2 eetlepels melk doorheen. Breng op smaak met peper. Smeer de crème over het deeg en laat rondom ca. 2 cm van de rand vrij. Leg de ham erop. Rol het deeg in de lengte op. Leg de rol met de naad naar beneden op een met bakpapier bekleed bakblik en strijk de rest van melk erover. Bak het brood 42.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Dek het brood eventueel af. Laat de rol afkoelen en snijd hem in 16 schijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sandwichrol met ham en kwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven