Stokbroodsandwich met yoghurtspread

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bekleed een vergiet met een vochtige theedoek en zet het vergiet boven een kom.
  2. Giet de erin en laat ca. 8 uur uitlekken in de koelkast.
  3. Snipper de uitjes, meng de uisnippers en de door de uitgelekte en breng het mengsel op smaak met en .
  4. Pel de en snijd hem in halve ringen.
  5. Was de en het stukje en snijd ze in plakjes.
  6. Snijd het in tweeën en snijd de stukken open.
  7. Besmeer de snijvlakken dik met het yoghurtmengsel en beleg de onderste helfetn met de plakjes kaas.
  8. Verdeel de uiringen, de plakjes en de over de sandwiches en klap ze dicht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • yoghurt, stokbrood, goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en goudse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en goudse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%736 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stokbroodsandwich met yoghurtspread