Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbroodsandwich met yoghurtspread recept
Stokbroodsandwich met yoghurtspread recept

Stokbroodsandwich met yoghurtspread


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een vergiet met een vochtige theedoek en zet het vergiet boven een kom. Giet de yoghurt erin en laat ca. 8 uur uitlekken in de koelkast. Snipper de uitjes, meng de uisnippers en de bieslook door de uitgelekte yoghurt en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Was de tomaat en het stukje komkommer en snijd ze in plakjes. Snijd het stokbrood in tweeŽn en snijd de stukken open. Besmeer de snijvlakken dik met het yoghurtmengsel en beleg de onderste helfetn met de plakjes kaas. Verdeel de uiringen, de plakjes tomaat en de komkommer over de sandwiches en klap ze dicht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbroodsandwich met yoghurtspread recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven