Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte Griekse hamburgers recept
Zachte Griekse hamburgers recept

Zachte Griekse hamburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een grote kom en maak fijn met een vork. Voeg het zout, peper en de pizzakruiden toe en meng alles flink door elkaar. Brokkel de feta in kleine stukjes en meng dit door het gehakt heen. Voeg de 2 eieren en wat paneermeel aan het gehakt toe. Maak van het gehakt hamburgers en bak deze in een pan. Snijd de hamburgerbroodjes open, grill deze op een grillplaat en leg de hamburgers op de broodjes. Maak de hamburgers af met een plakje tomaat, mayonaise en ketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zachte griekse hamburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven