Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Simpele pastalunch recept
Simpele pastalunch recept

Simpele pastalunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta gaar in 1 5 minuten. In de laatste 5 minuten de champignons in een sauspannetje warmen samen met de boter. Wanneer ze bijna gaar zijn, de ham erbij voegen. Haal het pannetje van het vuur en giet de pastapan af. Verdeel de pasta over de borden en doe er het mengsel van boter, champignons en ham overheen. Maak op eigen smaak door de kaas en peper over het gerecht strooien.

Allergenen Informatie

Voor dit simpele pastalunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven