Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spek-groentepannenkoeken recept
Spek-groentepannenkoeken recept

Spek-groentepannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vloeibare boter in pan doen. Hier een handje groenten bij voegen en gelijk de spekreepjes toevoegen, 4 per pannenkoek doe ik (pan doorsnede 28 cm). Dan gelijk het beslag er op gieten en mooi dun laten uitlopen in de pan. Door alles tegelijk in de pan te doen, hechten de ingrediŽnten goed met het beslag. De pannenkoek mag niet te dik worden hoor anders worden de ingrediŽnten niet gaar en krokant. Heerlijk met stroop.

Allergenen Informatie

Voor dit spek-groentepannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven