Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiegelei speciaal recept
Spiegelei speciaal recept

Spiegelei speciaal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Turks brood halveren en even onder de grill. In ronde pan iedere keer in ruim boter 4 eieren breken, proberen heel te houden. In ander pannetje spekjes + champignons uitbakken. Als eieren gaar zijn, (maar nog wel lekker zacht) op het Turks brood laten glijden, daarna de helft spekjes en champignons erop, daarna tweede portie. Kan ook met uitgebakken ui, paprika, of bv gerookte zalm in stukjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spiegelei speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven