Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziepannekoekjes recept
Spinaziepannekoekjes recept

Spinaziepannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop een glad beslag van het pannenkoekmeel, melk, eieren, nootmuskaat, suiker en zout. Laat de spinazie op zacht vuur ontdooien. Schep de groente in een zeef en druk het vocht eruit. Schep de spinazie door het beslag en roer op een theelepel na de gesmolten boter door het beslag. Verwarm de oven op 100 graden C. Verhit een grote koekenpan en laat de theelepel boter heet worden. Schep op enkele afstand van elkaar 3 bergjes beslag in de pan en strijk ze iets uit. Bak de pannekoekjes op matig hoog vuur tot de bovenkant droog is. Keer de koekjes en bak de andere kant bruin. Leg ze op een schaal en houd ze warm in de oven. Bak de rest van de koekjes.

Allergenen Informatie

Voor dit spinaziepannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven