Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met blauwe kaas en peer recept
Stokbrood met blauwe kaas en peer recept

Stokbrood met blauwe kaas en peer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Brokkel de schimmelkaas en roer dit door de kwark tot een gladde crème. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Bestrijk beide helften met de kaas/kwarkcrème. Schil de peren en snijd ze in dunne parten. Bestrenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Beleg de stukken stokbrood dakpansgewijs met de plakken peer en bestrooi met de gehakte noten en de bieslook. Bestrooi naar eigen inzicht met peper.

Serveersuggesties

Heerlijk als picknick in Frankrijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood met blauwe kaas en peer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven