Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met kip en rucola recept
Stokbrood met kip en rucola recept

Stokbrood met kip en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts het ei. Dep de kipfilet droog en snijd hem in 2 platte schnitzels. Bestrooi met zout en peper. Haal ze eerst door het ei en dan door het paneermeel. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de kip hierin aan elke kant 3.5 minuten, neem uit de pan en laat afkoelen. Roer de roomkaas met de mosterd en de honing glad. Was de tomaten en snijd ze in schijven. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Verdeel het stokbrood in drie stukken, snijd ze in de lengte door en bestrijk ze met de roomkaas. Beleg de onderste helft met rucola, de kip en de tomaten. Leg de andere helften erop. Snijd het stokbrood in 6 stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood met kip en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven