Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surpriseomelet recept
Surpriseomelet recept

Surpriseomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groentemix in de microggolf klaarstomen. De eieren met de melk, zout en peper loskloppen. Een lage vuurvaste schotel inwrijven met olijfolie. De groentemix en de in dobbelsteentjes gesneden aardappelen door de eieren roeren. In de schotel gieten. 10 minuutjes in oven op 180 graden C. tot het eiermengsel gestold is. Onmiddelijk opdienen met brood. Kan ook in kleine stukjes gesneden worden, dan opdienen als aperitiefhapje. Kok lekker koud!!

Allergenen Informatie

Voor dit surpriseomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven