Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-salamipizza recept
Tomaten-salamipizza recept

Tomaten-salamipizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los de gist op in 125 milliliter lauwwarm water. Voeg de bloem, 1/2 theelepel zout en olie toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Laat het deeg rijzen. Maak de tijm schoon en pluk de blaadjes van de takjes. Roer de blaadjes door de gezeefde tomaten en breng op smaak. Kneed het deeg op wat bloem door en maak er met een deegroller een cirkel (28 cm doorsnede) van. Leg het deeg op een met bakpapier bekleed bakblik en strijk de saus eroverheen. Laat de mozzarella uitlekken. Was de tomaten en snijd ze doormidden. Leg ze met ca 2/3 van de salami op de pizza. Besprenkel met de olie. Bak de pizza 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Garneer de pizza met de rest van de salami en de salie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-salamipizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven