Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Uien-kaastoast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Verhit de boter in een pan, voeg de uien toe en pers de knoflook erboven uit. Fruit de uien en de knoflook ca. 6 minuten tot ze lichtbruin zijn. Snijd de roomkaas in stukjes en voeg ze samen met zout en peper en de bieslook toe. Blijf roeren tot de roomkaas bijna gesmolten is. Verwarm de grill voor. Schep het mengsel op het brood. Strooi de geraspte kaas erover. Zet de boterhammen onder een roodgloeiende grill en grilleer ze ca. 4 minuten tot de kaas lichtbruin begint te worden
Was intussen de sla en dep ze droog. Snijd de gewassen tomaten in plakjes. Verdeel de sla over de borden. Leg de hete toast erop en garneer met de plakjes tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit uien-kaastoast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Uien-kaastoast heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bij de ingrediŽnten staat geen roomkaas. Welke en hoeveel moet dat zijn?
    Johanna gaf dit recept op 7 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven