Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uienkruier recept
Uienkruier recept

Uienkruier


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor. Pel de ui en snijd hem in ringen. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de ringen zachtjes in 2 minuten. snij stokbrood open en besmeer de snijvlakken met de ketchup. Verdeel eerst de gefruite uiringen en strooi daarna de geraspte kaas erover. Bak je stokbrood in 10 min op 220 graden.

Allergenen Informatie

Voor dit uienkruier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Uienkruier heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Mijn tip is om voorgebakken stokbrood te gebruiken; is het brood minder droog en hard en eigenlijk alles te gelijk klaar.
    Arvid de Boer gaf dit recept op 23 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven